Barris mariners

Alguns ens coneixeu, altres no. Ens presentarem. Som una colla de freaks de la rumba catalana, especialment la del principi (anys 60s-70s). Provenim de l'A. C. Barriokandela, una associació cultural lliure ravalera. El nostre mèrit és tocar sense parar en aquells indrets on el diner no té valor, en aquells llocs on es necessita una música càlida, en aquelles festes on hi ha un ambient favorable, allà on el deure ens demana. Som un tipus de rumberos d'èlit, però no perquè cantem o toquem molt bé, sinó perquè som capaços de tocar en qualsevol indret i amb qualsevol circumstància aguantant tot allò que la festa ens volqui a sobre. El nostre repertori no és més que un recull de temes del Chacho, el Peret, el Ramonet, el Bambino, i temes propis ... La nostra formació és igualment clàssica, cant, guitarres, bongó i palmes.
Els components provenen de diferents llocs i diferents històries, Na'de Letras, Que Pum Que PamDon Domingo, Les palmeres Ravaleres... però tots amb una cultura comuna: la rumba catalana i la festa.

Estem oberts a qualsevol tipus de contractació sempre i quan ens cuideu bé (menjar, beure, factor humà),   i la vostra festa tingui una motivació social o diferencial. És la nostra política.

sobretaulakandela@gmail.com
barriokandela@gmail.com